This website uses cookies to make the content more user-friendly and effective. By using this website, you agree to the use of cookies. You can find additonal information about the use of cookies and the possibility of objecting to the use of cookies here.

13 - 16 February 2019 // Nuremberg, Germany

This is what BIOFACH and VIVANESS 2019 have to offer.

back to day overview
BIOFACH Congress

Ausgezeichnete Forschungsansätze in der Bio-Lebensmittelwirtschaft, FoBiLe-Preisträger 2019 Vortragssprache Deutsch

Der Forschungspreis der Biolebensmittelwirtschaft (FoBiLe) prämiert jährlich Abschlussarbeiten (Master, Bachelor) mit innovativen Forschungsansätzen. Die Preisträger 2019 stellen ihre Siegerarbeiten vor und geben Einblick in ihre ausgezeichneten Themen. Es werden u.a. Arbeiten zur Analyse und Konzeptentwicklung für einen landwirtschaftlichen Betrieb, eine Arbeit zur (Online-) Verbrauchermeinung, eine Arbeit zu Bio-Karpfen und eine Arbeit zu Stickstoffeintrag ins Grundwasser vorgestellt. Lernen Sie die Preisträger persönlich kennen und stellen Fragen zu den vorgestellten Themen.

--- Date: 14.02.2019 Time: 12:00 PM - 1:00 PM Location: Room Riga, NCC Ost

Presenter

man

Dr. Alexander Beck

Managing board member / Assoziation ökologischer...

top

The selected entry has been placed in your favourites!

If you register you can save your favourites permanently and access all entries even when underway – via laptop or tablet.

You can register an account here to save your settings in the Exhibitors and Products Database and as well as in the Supporting Programme.The registration is not for the TicketShop and ExhibitorShop.

Register now

Your advantages at a glance:

  • Advantage Save your favourites permanently. Use the instant access – mobile too, anytime and anywhere – incl. memo function.
  • Advantage The optional newsletter gives you regular up-to-date information about new exhibitors and products – matched to your interests.
  • Advantage Call up your favourites mobile too! Simply log in and access them at anytime.